Suhted

Ma pean olema sinu Valentin(a)!

By  | 

Mõtisklus …

Ma ei jaksa enam oodata, mil sõbrapäev tõepoolest kätte jõuab ja ma saan olla sinu Valentin(a)!

See tähendab, et mul on vaba voli teha seda, mida nagunii iga päev teha tahan: mõelda sinule ja sinust – alates hetkest, kui silmad avan, kuni nende sulgemiseni unnevajumise eel. Sina oled see, mis nagunii mu hinge täidab ja peas tavaliselt valitsevat mõttemüra vaigistab…


❤ Amoremi.ee – tutvus, suhtlus, kohtingud


Asi pole ainult kingitustes, lilledes, šokolaadis, vahuveinis ja romantilises õhtusöögis kahekesi – või mis meile iganes parajasti meeldiv tundub. Asi on võimaluses silma vaadata ja teada, et „igavesti” on päris. Vähemalt meie vahel. Vähemalt siin ja praegu, sest muud aega meil pole.

Tahan olla see inimene, kelle kõrval elu väljakutsetele vastu astud, sõber, kellele võid loota, ja kaaslane, kellest oled alati unistanud.

Mu süda on varem korduvalt katki olnud. Ja ma pole alati kindel olnud, mida süda tahab. Vigu olen teinud korralikult – valinud valesti, hoidnud kinni kauem kui pidanuks, tulnud tagasi kui pidanuks ära jooksma…

Mu pakutav armastus pole alati ilus – kelle oma oleks? Aga see on armastus, mis võib sind öösel äratada, et lihtsalt korraks meenutada, et hoolin sinust. Helistada, et lihtsalt su häält kuulda. Armastus, mis lubab sinu kõrval püsida hoolimata sellest, kas päev on hea, halb või halvim üldse, mis olla saab. See pole ideaalne, aga see on ilus, õrn ja eriline. Sest see on minu kingitus sulle.

Ma ei jaksa oodata, millal minust saab sinu Valentin(a)!

You must be logged in to post a comment Login