Ajaviide

Aitäh, et aitasid mul end ise õnnelikuks muuta

By  | 

Naine ja mees rattal rannasÕnn… varem arvasin, et see on nagu müütiline loom, keda vahel eemalt näed, aga kunagi kätte ei saa. Olin alati üritanud püsivalt õnnelik olla ja seda päris ehtsat õnnetunnet endas üles leida, aga ilma kunagi rahule jäämata.

Otsisin õnne inimestes, keda armastan, asjades, mis toovad neile naeratuse suule, kohtades, mida nad tundeküllaselt meenutavad. Püüdsin õnne leida kõigis ja kõiges välises, mis üldse pähe tuli, aga ikka ei suutnud sellele lähedale jõuda.

Tahtsin õnnelik olla, sest olin väsinud maske kandmast, mis peitsid tegelikult hinges toimuvat. Kogu seda valu, ebakindlust, tunnet, et ma pole küllalt hea ja valmistan teistele pettumuse. Minust sai kurb täiskasvanu, sest nägin maailmas peamiselt halba ega osanud seda paremaks muuta.


❤ Amoremi.ee – kohtumispaik
Anna õnnele võimalus


Ja siis astusid mu ellu sina ning suutsid pilvede vahelt päikese üles leida. Sa panid uskuma, et igas halvas on ka head. Sinust lausa õhkus positiivsust, sa uskusid alati, et kõige parem on alles ees ning kõik vilets, mis teele sattus, pani sind ainult mõistvalt naeratama.

Sa olid mu sõõm värsket õhku ja õlekõrs, mis takistas põhja vajumast. Sa päästsid mind püsivast kurbusest ja aitasid üles leida õnnetunde iseendas. Panid mind end olulisena tundma ja uskuma, et ma ei pea end teistega võrdlema.

Su võitev meelelaad suutis ka minu oma parandada. Juba see, et sa üldse olemas olid, muutis kõik kuidagi talutavamaks. Sa lihtsalt muutsid elu paremaks. Eelkõige just seeõttu, et aitasid aru saada, kuidas ise end õnnelikuks muuta ning oma puudujääke ja vigu taluma õppida, et endaga läbi saama hakata.

Ja see aitas! Ma pole veel üle saanud ehmatusest, mis tekkis, kui sain aru, et minu sees on tegelikult väga palju rõõmu. Aitäh, et mind aitasid, ja panid uskuma, et sellest piisabki!

You must be logged in to post a comment Login